Bent u de eigenaar van een winkelpand in Amsterdam en wilt u uw winkelpand verkopen? Dan kan dat bij Bodopuwpand.nl. Meerwaarde AIG is de vastgoedonderneming achter Bodopuwpand.nl. Wij hebben jarenlange ervaring in de vastgoedwereld en hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd. Wij zijn geïnteresseerd in verschillende investeringspanden, waaronder winkelpanden. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Locatie van te verkopen winkelpand

Wij renoveren en investeren in vastgoed. Dit betekent dat we ook winkelpanden opkopen. Het te verkopen winkelpand hoeft niet in perfecte staat te zijn. Ook op een pand met achterstallig onderhoud krijgt u als wij geïnteresseerd zijn een eerlijk en marktconform bod. Bovendien is de locatie van het winkelpand ook niet de meest belangrijke factor. Dat wil zeggen dat wij niet alleen panden op A1-locaties aankopen. Wij zijn geïnteresseerd in het opbouwen van een waardevolle portefeuille. Winkelpanden, kantoorpanden en overige bedrijfsruimten zijn interessant voor onze portfolio. De grootte van het pand is ook niet van belang; in ons portfolio hebben we panden met een vloeroppervlakte van 20m2 tot 10.000m2. Voor een winkelpand ligt de frontbreedte meestal tussen de 3m2 en 8m2.

Uw winkelpand Amsterdam verkopen bij ons betekent:

  • Direct een bod op uw pand
  • Geen courtage
  • Uitstekende prijs
  • Snelle afhandeling

Winkelpand verkopen, wat is het bod?

Om tot het bod op uw te verkopen winkelpand te komen, doen we eerst een analyse. Op basis van deze analyse bekijken we of het winkelpand een waardevolle toevoeging zou zijn op onze portefeuille. Binnen een werkdag hoort u onze bevindingen. Zijn we enthousiast? Dan komen we het pand bezichtigen. Op basis van de bezichtiging, de ervaringen van het verleden en het te verwachten rendement op vastgoed formuleren wij het bod op uw pand. Dit verplicht u tot niets. Het bod is geheel vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Wenst u een koopovereenkomst aan te gaan? Dan kan dit snel geregeld worden. Omdat u, de verkoper van het winkelpand, en wij, de koper van het pand, direct met elkaar in contact staan, is er geen reden tussenpersoon. Ook makelaarskosten (courtage) worden hierdoor vermeden.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Binnen een werkdag nemen we contact met u op.