Denkt u erover uw onroerend goed in Amsterdam te verkopen? Dan zit u goed bij Bodopuwpand.nl. Sinds 2006 werken wij als vastgoedonderneming en kopen we panden in onder andere Amsterdam. Wij hebben een zeer divers portfolio en hebben een brede interesse in verschillende soorten panden. We zijn vooral geïnteresseerd in panden die leeg staan of (gedeeltelijk) verhuurd zijn. Achterstallig onderhoud is voor ons geen probleem. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Zonder makelaarskosten onroerend goed verkopen

Bodopuwpand.nl is de eerste vastgoedonderneming waar aanbieder en belegger direct in contact staan. Dat is voor beide partijen interessant, want op die manier worden makelaarskosten (courtage) vermeden. Zo kunt u op een snelle, discrete en correcte manier uw onroerend goed verkopen zonder makelaarskosten!

Uw onroerend goed verkopen aan experts

Dankzij onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u uw onroerend goed verkoopt aan experts en een goed bod krijgt op uw pand. Wij zijn geïnteresseerd in verschillende soorten panden. In ons bezit zijn onder andere woonpanden, winkelpanden, beleggingspanden, bedrijfsruimtes maar ook onroerend goed vennootschap. Bij ons is sale and leaseback mogelijk.

Voordelen van Bodopuwpand.nl

Naast dat wij jarenlange ervaring hebben in vastgoed en dus een zeer betrouwbare onderneming zijn, zijn er nog meer voordelen om uw onroerend goed te verkopen via Bodopuwpand.nl.

 • Uitstekende prijs
  Bij ons weet u zeker dat u een goed bod krijgt op uw pand
 • Direct een bod op uw pand
  Wij hebben een uitstekende reputatie, dankzij ervaren specialisten en goede referenties
 • Snelle afhandeling
  Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar
 • Géén courtage
  Wij doen biedingen zonder financieel voorbehoud

U kunt de referenties van andere verkopers lezen. Benieuwd of het iets voor u is? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Binnen een werkdag nemen we contact met u op.