Vastgoed verkopen in Amsterdam kan een hele stap zijn. Want waar begint u met zoeken? Welke vastgoedbranche kunt u vertrouwen? En wat is een goede prijs voor uw pand? Bodopuwpand.nl is het antwoord op al uw vragen. Wij zijn een betrouwbare investeerder met meer dan 20 jaar ervaring. Achter de website bodopuwpand.nl zit Meerwaarde AIG. Een vastgoedonderneming die geïnteresseerd is in het kopen van vastgoed in Amsterdam.

Discreet uw vastgoed verkopen Amsterdam

Als u erover denkt om uw vastgoed in Amsterdam te verkopen, dan wilt u dat dit op een discrete, veilige wijze gebeurd en dat u een eerlijk bod krijgt op uw pand. Onze werkwijze is transparant en eerlijk.

 • Vul het contactformulier in
  Binnen een werkdag nemen wij contact met u op naar aanleiding van het contactformulier.
 • Interesse om uw vastgoed in Amsterdam te bezichtigen
  Blijkt naar aanleiding van een analyse van uw vastgoed dat het pand interessant kan zijn voor ons, dan plannen we een bezichtiging. Deze bezichtiging vindt in sommige gevallen nog op dezelfde dag plaats.
 • U krijgt een bod op uw vastgoed
  Is het object een waardevolle aanvulling op de portefeuille van Meerwaarde AIG? Dan brengen wij een bod uit op uw vastgoed. Dit bod is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!
 • Afhandeling verkoop vastgoed Amsterdam
  Gaat u akkoord met het bod? Dan is de afhandeling van de overeenkomst snel, vertrouwelijk en discreet. Bovendien staat u in direct contact met de vastgoedonderneming, dus makelaarskosten (courtage) is niet aan de orde.

Bod op uw pand Amsterdam

Wij renoveren en investeren in vastgoed. Bodopuwpand.nl is vooral geïnteresseerd in vastgoed in Amsterdam, maar we hebben ook vastgoed in andere delen van Nederland in ons portfolio. Wij werken al meer dan twintig jaar in de vastgoedbranche en hebben dus een flink portie ervaring op zak. Daarom bent u verzekerd van een eerlijk, marktconform bod op uw vastgoed in Amsterdam. Het maakt niet uit of uw vastgoed op een A1-locatie ligt, iedere locatie kan een waardevolle aanvulling zijn. Ook de staat van onderhoud is voor ons niet zo zeer van belang, wij renoveren panden met achterstallig onderhoud.

Uw vastgoed in Amsterdam verkopen bij ons betekent:

 • Direct een bod op uw pand
 • Geen courtage
 • Uitstekende prijs
 • Snelle afhandeling

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.