Denkt u erover uw beleggingspand in Amsterdam te verkopen? Dan zit u goed bij bodopuwpand.nl. Wij zijn zeer geïnteresseerd in beleggingspanden. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met relaties die hun beleggingspand verkopen. Het bod op uw te verkopen beleggingspand wordt dan ook gebaseerd op ervaringen uit het verleden in combinatie met het te verwachten rendement op vastgoed. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Wat is een beleggingspand?

Onder een beleggingspand verstaan wij vastgoed dat verhuurd is. Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, zijn de voorwaarden, zoals vermeld in het huurcontract, voor ons van belang. Op basis hiervan kunnen wij de courantheid en het uiteindelijk bod op uw pand bepalen.

Uw beleggingspand in Amsterdam verkopen bij ons betekent:

  • Direct een bod op uw pand
  • Geen courtage
  • Uitstekende prijs
  • Snelle afhandeling

Voorwaarden beleggingspand verkopen

Wilt u uw beleggingspand verkopen, maar ligt het niet op een A1-locatie? Dat is bij ons geen enkel probleem! Ook als het geen toplocatie is, kan uw beleggingspand een interessante toevoeging zijn op onze beleggingsportefeuille. Wij begrijpen het ook als u in een oriënterende fase zit. Wellicht bent u slechts nieuwsgierig naar de waarde van uw pand, maar weet u nog niet of u uw beleggingspand wil verkopen. Ons bod op uw pand is dan ook geheel vrijblijvend: het verplicht u niet tot verkoop van uw beleggingspand.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend bod? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen uiterlijk binnen een werkdag contact met u op.