Wilt u uw vastgoed in Amsterdam laten opkopen? Dan zit u goed bij ons. Wij kopen vastgoed op en doen het beste bod op uw vastgoed. Meerwaarde AIG is de vastgoedonderneming die achter bodopuwpand.nl zit. Het is een onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Onze interesse gaat naar allerlei soorten beleggingspanden en vastgoed. Op die manier bouwen we een waardevol portfolio op. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Soorten vastgoed opkopen

Zoals eerder gezegd, is bodopuwpand.nl geïnteresseerd in verschillende soorten vastgoed. Een beleggingspand, winkelpand, woningruimte, investeringspand of (gedeeltelijk) verhuurde woning; alle soorten vastgoed kunnen een waardevolle aanvulling op onze portefeuille vormen. Ook panden met achterstallig onderhoud of panden die gedeeltelijk verhuurd zijn, vormen voor ons geen probleem. Wij renoveren en investeren in panden en kopen diverse soorten vastgoed op.

Wat krijg ik voor mijn vastgoed?

De prijs van het vastgoed verschilt natuurlijk per object. In eerste instantie doen wij een vastgoed analyse. Op basis hiervan bekijken wij wat het vastgoed voor onze portefeuille kan betekenen. Mochten wij geïnteresseerd zijn, dan plannen we een bezichtiging. In sommige gevallen vindt deze bezichtiging nog op de dag van het eerste contact plaats. Besluiten we tot een bod over te gaan? Dan baseren we dit bod op kennis van het verleden en het te verwachten rendement van de vastgoedbranche op dat moment. Op die manier weet u zeker dat u het beste bod op uw vastgoed krijgt en bent u verzekerd van een goede prijs. Dit bod bindt u overigens nog tot niets, het is geheel vrijblijvend.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.