Denkt u erover uw huis te verkopen aan een makelaar in Amsterdam? Bijvoorbeeld omdat het verkopen van uw huis niet vlot genoeg gaat of omdat de makelaar zelf interesse toont in het opkopen van uw woning? Denk er dan ook eens aan om uw huis te verkopen aan een vastgoedinvesteerder. Bodopuwpand.nl is onderdeel van vastgoedonderneming Meerwaarde AIG. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Huis verkopen aan makelaar vs. Huis verkopen aan vastgoedonderneming

Natuurlijk kunt u uw huis verkopen aan bijvoorbeeld de makelaar die u heeft ingeschakeld bij verkoop van uw woning. Maar u kunt er ook voor kiezen uw huis te verkopen aan een vastgoedonderneming. Meerwaarde AIG heeft meer dan 20 jaar ervaring in het kopen van huizen, beleggingspanden en ander vastgoed. Bij ons weet u zeker dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw woning. Wij baseren ons bod op de ervaringen uit het verleden en het rendement van het vastgoed op dat moment.

Huis verkopen tegen eerlijke prijs

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. De eerste stap is de analyse van de woning. Kan het voor ons een interessante toevoeging zijn op de portefeuille? Als dat het geval is plannen we een bezichtiging. In sommige gevallen vindt deze nog op de dag van het eerste contact plaats. Zijn we geïnteresseerd in uw te verkopen woning? Dan brengen wij een bod uit. Dit verplicht u nog tot niets. U kunt op basis van dit vrijblijvende bod bekijken of u uw woning aan ons of toch aan een makelaar wil verkopen. Omdat u bij ons rechtstreeks in contact staat met de investeerder, zijn er geen bijkomende kosten, zoals makelaarskosten (courtage).

In ons portfolio vindt u een overzicht van alle beleggingspanden.