Bodopuwpand.nl is een initiatief van de mensen van MeerwaardeAIG. Dit is een vastgoedonderneming met meer dan twintig jaar ervaring in de aankoop van en de belegging in onroerend goed. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en de betrouwbare mentaliteit. U kunt bij ons terecht voor het verkopen van uw pand. Wij hebben een zeer breed klantenbestand. Wij kopen panden van particulieren en bedrijven maar ook voor makelaars, curatoren, verzekeraars, beleggers en pensioenfondsen. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Creatieve aanpak

Wij staan bekend om onze creatieve aanpak. Ervaring gecombineerd met energie zorgt ervoor dat we opvallen! We zijn een ambitieuze onderneming waar we elkaar onderling uitdagen om creatief te zijn. Dat is dan ook hoe Bodopuwpand.nl ontstaan is.

Snelheid en discretie

Snelheid en discretie is voor MeerwaardeAIG zeer belangrijk. Omdat wij onafhankelijk werken, kunnen wij snel beslissingen nemen en knopen doorhakken. Dat ziet u terug in Bodopuwpand.nl: snelle communicatie, waarbij u verzekerd bent van een vertrouwelijke behandeling. Wij communiceren digitaal, maar hebben ook graag persoonlijk contact. Als u een contactaanvraag doet, nemen wij altijd telefonisch contact met u op. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen, ontmoeten we elkaar graag tijdens de bezichtiging of hier op kantoor voor een kennismaking.

  • Direct een bod op uw pand
  • Geen courtage
  • Uitstekende prijs
  • Snelle afhandeling

Vastgoed Nederland, focus vastgoed Amsterdam

Bodopuwpand.nl werkt door heel Nederland, maar focust zich op beleggingspanden in Amsterdam. Omdat MeerwaardeAIG de investeerder is, worden makelaarskosten (courtage) uitgesloten. Dit is een groot voordeel voor u als verkoper. Bovendien houden wij alle zaken binnenshuis, waardoor u als verkoper rechtstreeks contact heeft met de investeerder.

Wilt u uw beleggingspand verkopen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier met in. Binnen een werkdag nemen we contact met u op.