Denkt u erover uw bedrijfspand in Amsterdam te verkopen? Dan zit u goed bij bodopuwpand.nl. De vastgoedonderneming die hier achter zit is Meerwaarde AIG. Een betrouwbare partner met al meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Bodopuwpand.nl is geïnteresseerd in diverse beleggingspanden. Denkt u erover uw bedrijfspand te verkopen? Dan zit u bij ons goed! Wij werken door heel Nederland maar richten ons vooral op Amsterdam.

Simpele rekenmodules

Om te zien wat de courantheid van het te verkopen bedrijfspand is, hanteren wij een aantal simpele rekenmodules. Daarbij zijn vestigingsplaats en het huurcontract met de huidige huurders belangrijke factoren. Het is bij ons dus niet zo dat u uw bedrijfspand alleen kunt verkopen als deze helemaal leeg staat. Ook (gedeeltelijk) verhuurde bedrijfspanden kunnen voor ons een interessante investering zijn.

Uw bedrijfspand in Amsterdam verkopen bij ons betekent:

  • Direct een bod op uw pand
  • Geen courtage
  • Uitstekende prijs
  • Snelle afhandeling

Privacy

Verkoopt u uw bedrijfspand via bodopuwpand.nl? Dan bent u verzekerd van integere afhandeling van de verkoop. De gegevens die u achterlaat op deze website worden alleen gebruikt om persoonlijk contact met u op te nemen. Indien wij geïnteresseerd zijn in uw bedrijfspand, nemen we contact met u op voor een bezichtiging.

Bod op uw pand

Naar aanleiding van uw contactaanvraag nemen wij binnen een werkdag contact met u op. Mochten wij geïnteresseerd zijn, wordt de bezichtiging gepland. Besluiten wij dat uw bedrijfspand past in onze vastgoedportefeuille, dan brengen wij een bod uit op uw te verkopen bedrijfspand. Wij kennen de markt als geen ander, u kunt er dan ook vanuit gaan dat u tegen marktwaarde uw bedrijfspand kunt verkopen. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.