Denkt u erover om uw investeringspand in Amsterdam te verkopen? En wilt u een eerlijk bod op uw pand en zaken doen met een betrouwbare partij? Dan zit u goed bij Bodopuwpand.nl. Wij zijn geïnteresseerd in investeringspanden in Amsterdam en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche, weet u zeker dat u een eerlijk bod op uw pand krijgt. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Over bodopuwpand.nl

Het verkopen van een investeringspand kan lastig zijn. U wilt zaken doen met een betrouwbare partij met een goede reputatie. Logisch! Bij Bodopuwpand.nl begrijpen we dat. Wij renoveren panden en kopen investeringspanden. Investeringspanden in Amsterdam hebben onze voorkeur, maar ook investeringspanden in de rest van Nederland zitten in ons portfolio [www.bodopuwpand.nl/portfolio]. Achter bodopuwpand.nl zit de vastgoedonderneming Meerwaarde AIG. Zij zijn het creatieve brein achter platform Bodopuwpand.nl. Wist u dat dit het eerste concept is waar verkoper en vastgoedbranche direct contact met elkaar hebben? Dat levert u meerdere voordelen op:

  • Geen (courtage)
  • Direct een bod op uw pand
  • Uitstekende prijs
  • Snelle afhandeling
  • Het bod dat wij doen is zonder financieel voorbehoud
  • Aanbrengers van objecten betalen wij een goede aanbrengfee

Verkopen van investeringspand Amsterdam

Wij maken het verkopen van een beleggingspand in Amsterdam gemakkelijk! U vult het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Indien wij interesse hebben, maken we op korte termijn een afspraak om het investeringspand te bekijken. In sommige gevallen vindt de bezichtiging nog dezelfde dag plaats. Denken wij dat het investeringspand in Amsterdam een waardevolle toevoeging is voor onze portefeuille? Dan brengen wij een bod uit. Ons bod is altijd gebaseerd op ervaringen uit het verleden en het te verwachten rendement op vastgoed.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!