Denkt u erover om uw beleggingspand in Amsterdam te verkopen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op. Wij begrijpen dat u snel, discreet en correct uw pand wil verkopen. Wat onze werkwijze is? Dat ziet u hieronder. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op beleggingspanden in Amsterdam.

1. Vul contactformulier in

Vul het contactformulier in voor gratis en vrijblijvend advies over het verkopen van uw beleggingspand. Stuur tijdens deze contactaanvraag direct het adres mee van het te verkopen beleggingspand. Het kan gaan om een pand met verhuurde woningen, een winkelruimte of bedrijfsruimte. Wij starten een analyse naar het pand en bekijken of het een waardevolle toevoeging vormt voor ons portefeuille. Wij laten u binnen een werkdag weten wat onze bevindingen zijn.

2. Afspraak met vastgoedspecialist

Als wij naar aanleiding van uw contactaanvraag interesse hebben, maken we een bezichtigingsafspraak. Tijdens deze afspraak komt een van onze vastgoedspecialisten langs om uw pand geheel vrijblijvend en kosteloos te bezichtigen. Wij schakelen snel, dus soms vindt deze afspraak nog dezelfde dag plaats.

3. Bod op uw pand

Als wij het pand willen toevoegen aan onze portefeuille, sturen wij u een passend en vrijblijvend koopvoorstel. U krijgt uitgebreid de tijd om dit koopvoorstel door te lezen en te bedenken of u wel of niet akkoord gaat met het bod op uw pand.

4. Afhandeling verkoop beleggingspand

Het bod verplicht u niet tot het sluiten een koopovereenkomst. Bent u akkoord met ons bod? Dan is een snelle en vertrouwelijke afhandeling mogelijk. Na ondertekening bij de notaris heeft u direct zekerheid. Als de sleuteloverdracht geweest is, krijgt u direct uw vermogen uitgekeerd.

Wie verkopen beleggingspand?

Ons klantenbestand is zeer breed georiënteerd en dus niet alleen geschikt voor bedrijven. Bij ons kan eigenlijk iedereen terecht: particulieren, ondernemers, banken, verzekeraars, curatoren, makelaars, beleggers, pensioenfondsen en overheidsinstanties. Meerwaarde AIG, initiatiefnemer achter bodopuwpand.nl, staat bekend als een gedegen en betrouwbare onderneming. Wij hechten belang aan een integere handelswijze en een klantrelatie die past bij onze reputatie.