Bodopuwpand.nl heeft een diverse portefeuille. Wij hebben interesse in de koop van verschillende soorten beleggingspanden. Zo kopen wij bijvoorbeeld panden in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. We hebben onder andere winkelpanden, woningen, kantoorpanden en bedrijfsruimten. Ook monumentale panden behoren tot de bestaande portefeuille. Ondanks de diversiteit in ons onroerend goed, is er een ding wat alle panden met elkaar gemeen hebben; het onroerend goed is veelal gelegen op uitstekende locaties.

Pand met verhuurde woningen Amsterdam verkopen

Heeft u een pand met verhuurde woningen in Amsterdam? Ook dan zijn wij geïnteresseerd. Het is bij ons niet nodig om uw pand leeg op te leveren. Ook voor de wet is dit niet verplicht. Wij werken door heel Nederland, maar richten ons vooral op Amsterdam.

Winkelruimte

Winkelruimte op een goed gesitueerde locatie heeft onze voorkeur. Dat hoeft niet een winkelpand op een A1 locatie te zijn, ook andere locaties spreken ons aan. Een leeg of verhuurd winkelpand in vrijwel alle branches heeft onze belangstelling.

Staat van onderhoud

Is het onderhoud aan uw pand achterstallig? Of is er slechte staat van onderhoud? Dat maakt voor ons geen verschil. Wij hebben geen bezwaar tegen panden in slechte staat van onderhoud.

  • Direct een bod op uw pand
  • Geen courtage
  • Uitstekende prijs
  • Snelle afhandeling

Vennootschap met bedrijfsruimte

Heeft u wel eens gedacht aan verkoop van uw vennootschap met onroerend goed? Dat kan een aantrekkelijke optie zijn voor de continuïteit van uw onderneming. Wij adviseren u graag over deze constructie en nemen eventueel uw vennootschap met onroerend goed over. Hierbij behoort sale and leaseback tot de mogelijkheden.

Benieuwd welke panden wij hebben aangekocht? Dat ziet u in ons portfolio. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw contactaanvraag binnen een werkdag.